Header Image 0
banner-whatsapp.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten

De diensten van Hartjes

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van inkoop en garantie tot auto exporteren. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Sub Page Listing Image

Inkoop / Taxatie

Hartjes in Oss maakt uw auto taxeren / verkopen makkelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen op deze pagina en wij zullen u spoedig een reactie geven. Om een zo concreet mogelijke reactie te kunnen geven, vragen wij u alle velden zo volledig mogelijk in te vullen.

Sub Page Listing Image

Garantie

Bent u van plan een andere auto te kopen of heeft u deze zojuist aangeschaft? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Autotrust, onze samenwerkingspartner op het gebied van garanties. Autotrust biedt u extra zekerheid en biedt u altijd een maatwerk oplossing op basis van de km-stand van uw auto en de leeftijd.

Sub Page Listing Image

Financiering / lease

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie. Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit.

Sub Page Listing Image

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. Hartjes Oss BV in Oss werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen.

Sub Page Listing Image

Auto exporteren

Heeft u een auto in ons aanbod gezien en wilt u deze naar het buitenland exporteren? Wij kunnen voor u alles regelen.

Sub Page Listing Image

Werkplaats

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Onze partner garagebedrijven helpen we u graag. U kunt daar rekenen op vakkundig onderhoud tegen scherpe tarieven.

Morgen Internet � Zorgeloos Light website